İmplant Fiyatları 2021 | Zirkonyum Diş Fiyatları 2021 Ankara İstanbul
Tıkla Ara!
İmplant ve Estetik Diş Hekimliği

Bu Jel Dişinizi Beyazlatıyor

Evde Diş Beyazlatma, Lazer Diş BeyazlatmaDiş minesinde oluşan renklenmeyi temizleyen ağartma işlemine diş beyazlatma denir.

Sistem, hastaya özel hazırlanan bir diş plağı içine konan ‘jel’in gece uyurken dişe uygulanmasından ibarettir.

Diş renklenmesinin çeşitli nedenleri olabilir. En yaygın olarak; yaşlılık, kahve, Çay, kola, sigara, bazı antibiyotikler, fazla florid kullanımı, sinir dejenerasyonu, eski kaplamalar gösterilebilir. Diş beyazlatma yönteminden hamile ve loğusalar dışında hemen hemen herkes yararlanabilir. Diş beyazlatma işlemi sağlıklı, tedavi görmemiş dişlere sahip ve daha beyaz ve parlak bir gülümseme edinmek isteyen kişiler için idealdir. Diş doktoru gözetiminde yapılan diş beyazlatma zararsızdır. (Bakınız, Diş Beyazlatma)

 

Nasıl Uygulanmaktadır?

Jel, ağzınıza özel hazırlanmış ince bir diş plağı içine konuyor. Jelin içindeki aktif maddelerin ayrışması sonucu açığa çıkan oksijen, diş minesine girerek lekeli bölgeleri ağartır. Dişin yapısı bozulmaz, sadece rengi açılır. Hastaya özel dişlik hazırlanır. Yatmadan önce hasta dişliğe jeli koyar. Dişlik, ağıza yerleştirilir. Daha sonra yatılır. Sabah kalkınca dişler fırçalanır. Soğuğa karşı hassasiyet gibi şikayetler olsa da, bunlar 3 gün içerisinde tamamen ortadan kalkar. İşlem, kişiye bağlı olmakla birlikte genellikle 3 seans sürmektedir. bu diş beyazlatma yöntemi ağır renklenmelerde sonuç daha fazla seansta alınabilir. 6 ayda bir defa tekrarlanması tavsiye edilir. (Bakınız, Evde Diş Beyazlatma)